مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تعویض پلاک خودرو بدون وکالت یا با قولنامه

باسلام
اینجانب در سال 96 یه خودرو سواری از برادر همکارم که شهرستان مهمون امده بود و نمیشناختم و در تهران زندگی میکرد خرید و قولنامه کردیم کارت ماشین سوخت و بیمه و معاینه رو گرفتم اما گفت که چون سند در تهرانه و باید نفر قبلی که سند بنامشه وکالت بده انجام میدیم و بعد از چند ماهی سند سبز و دیگه رو گرفتم اما سند کمپانی نبود اما بعد از چند مدتی ایشان گفتن که من طرف رو نمیشناسم و دست بدست خریدم، بلاخره بعد از چند سالی من تونستم شماره تلفن که سند بنامشه پیدا کنم و بهش زنگ زدم و ایشان گفتن که باید بهم سی میلیون تومن پول بدی بهت وکالت بدم چون اون موقع باقیمت پایین فروختم و کلی باهمدیگه بحثمون شد و دیگه جواب نداد و همینجوری موند و گفتم شکایت میکنم اما بخاطر برخی مشکلات خانوادگی و مالی نتوانستم پیگیر باشم تا اینکه چند روز پیش بخاطر خلافی بیشتر ماشین توقیف کردن و بعد پلیس گفت طرف از پلاک شکایت کرده، حالا من چکاری باید بکنم که سند و تعویض پلاک بنامم کنم و یا هر کاری که مشکلم برطرف بشه، ممنونم

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام با قولنامه ای که دارید علیه تمام ایادی سابق از جمله مالک طرح دعوا نمایید و با حکم دادگاه اقدام به تنظیم سند و تعویض پلاک نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبلی اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام ب تنظیم سند رسمی نسبت ب فروشنده و افراد قبلی دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبلی ثبت نمایید و از طریق دادگاه محترم پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند تنظیم نمایید