مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

با سلام
پدر بنده در دولت کارمند است و خارج از اداره خود یک شرکت دارد که یک معدن سرب زیر مجموعه این شرکت است، ما تصمیم به فروش این معدن گرفتیم و زمانی که مشتری آمد با او قرارداد بستیم ولی اشتباها قرارداد را در سربرگ اداره دولتی بستیم و بعد از مدتی آنها تصمیم به فسخ معامله گرفتند و معامله هم طوری بود که قابل فسخ نبود، ولی پدرم با شرکای خود صحبت کرد و این معامله بین آنها فسخ شد، طرف فسخ کننده به خاطر زحمات پدرم به او 200میلیون تومان پول دادند که بعد از فسخ معامله این مبلغ را دادند، بعد از مدتی آنها به عنوان کلاهبرداری از ما شکایت کردند و به این که ما قرارداد را در سربرگ دولتی نوشتیم در حالی که معدن شخصی بوده اعتراض کردند و به جرم کلاهبرداری شکایت کردند! آیا این ادعا را میتوانند به جایی برسانند؟ آیا ما آنها را فریب دادیم ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله زیرا در سربرگ دولتی نمی توان امور شخصی را به انجام رساند ااما اگر سوء نیت محرز نشود امکان تبرئه وجود دارد پیشنهاد من استخدام وکیل در کمترین زمان ممکن است

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است وکیل استخدام کنید یا از مشاوره حضوری یک وکیل بهره بگیرید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مصداق جرم دیگری است در هر حال لازم است پرونده مطالعه شود