مشاوره حقوقی رایگان - حوالە خودرو

سلام. من یە حوالە فروش فوری خودرو رو از یە نفر خریدم کە تو یە شهر دیگە زندگی میکنە و کل پول پرداخت کردم ایشون بە من یک تعهد نامە کە تعهد دادە نسبت بە خودرو هیچ ادعایی نداشتە باشە و یک وکالت نامە دادە کە در آن نوشتە رفع منع قانونی در تمامی نمایندگان و مراکز تعویض پلاک ایا نمایندگی وکالت نامە رو ازمن میگیرە تا ماشین و بهم بدە ؟ یا همین یدونە کافیە با همین وکالت نامە میتونم تعویض پلاک انجام بدم؟ یا باید دوبارە یک وکالت نامە ی دیگر بگیرم ؟ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مراجعه به نمایندگی و تحویل خودرو به نظر مشکل پیش نمیاد.
جهت تعویض پلاک چون در وکالت‌نامه به شماره پلاک خودرو اشاره نشده است به نظر در زمان تعویض پلاک ممکن است مشکل پیش بیاد که به ناچار یا باید مجدد وکالت بگیرید یا اینکه فروشنده باید در مرکز تعویض پلاک حاضر بشه و نسبت به انتقال خودرو اقدام کنه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تحویل خودرو از نمایندگی ،
شما باید وکالت نامه داشته باشید و در وکالت نامه صراحتا اجازه تحویل خودرو از نمایندگی ذکر شده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود می‌بایست وکالتنامه تنظیم گردد و اختیارات صراحتا قید شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید مورد تحویل خودرو از نمایندگی و اختیار مراجعه به مراکز تعویض پلاک مصرحا در وکالت‌نامه تنظیمی قید گردد