مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

چند روز پیش با موتور داشتم راه خودمو می رفتم که یک ماشین از پشت سر و از بغل زد بهم. راننده ماشین اومد منو با ماشین خودش برد اورژانس و اونجا بعد از بررسی فهمید که اگه با آمبولانس میاوردم هزینه بیمارستانم رایگانه. منو دوباره به صحنه تصادف برگردوند و بهم گفت به آمبولانس بگو که خودت خوردی زمین، چون اگه بگی من بهت زدم بخاطر اینکه گواهینامه نداری هم مقصر شناخته میشی و هم باید خسارت ماشین منو بدی ضمن اینکه نیروی انتظامی موتورتو به پارکینگ میبره. منم چون هیچ تجربه ای از تصادف و این موضوعات نداشتم حرفای اونو گفتم. خلاصه دو روز پیش از بیمارستان مرخص شدم و فعلا کتفمو بستن، گفتن اگه تا دوهفته دیگه جوش نخوره باید پلاتین بذاریم. پلاتین هم خرجش زیاده ضمن اینکه من کلی هم از کار افتادم. حتی شماره پلاک یارو رو هم ور نداشتم. الان هم که دیگه دستم به اون نمیرسه. امروز رفتم شکایت نوشتم و اصل قضیه رو نوشتم، به نظر شما دستم به جایی میرسه؟ شما رو به حضرت عباس قسم اگه راهی میشناسید جلوی پام بذارید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ناشی گری نموده اید ! مخارج درمان خود را از لحاظ قانونی نمی توانید از مقصر حادثه مطالبه نمائید چونکه هزینه های دارویی و درمانی ناشی از تصادفات به موجب کروکی و گزارش پلیس راهور و انتقال مصدوم از طریق اورژانس به ببمارستان رایگان است و شما بدین نحو رفتار ننموده اید . خیلی هنر کنید با یافتن و معرفی پلاک خودرو و یا نشانی مقصر حادثه بتوانید با شهادت شهود و یا اقرار خود مقصر حادثه و نظریه پزشکی قانونی ، دیه صدمات وارده ناشی از تصادف رانندگی به خود را اثبات نمائید.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شرایط برای شما کمی سخت شده است میتوانید دیه خود را از درصورت عدم شناسابی راننده مقصر حادثه هم از طریق صندوق تامین خسارت های بدنی بگیرید اگر ساکن تهران هستید میتوانید با شماره بنده تماس حاصل فرمایید