مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی زمین کشاورزی توسط اداره راه

باسلام
اداره راه 70 سال قبل اقدام به احداث راه معمولی برون شهری به عرض کلا 11متر با شانه شنی به طول یک کیلومتر در وسطِ زمین کشاورزی پدربزرگم
می‌نماید و از آنجایی که اسناد در زمان اصلاحات ارضی به اسم پدرم زده می‌شوند و ما کمتر از 4 سال داشتیم پدرمان فوت می‌کند و یتیم می‌شویم به همین خاطر معلوم نیست که اداره راه پول زمین را پرداخت نموده یا نه؟ و الان جهت احداث جاده چهار بانده که دو باندِ رفت آن از همین مسیر می‌گذرد اداره راه شهرسازی ادعا می‌نماید که حریم تحت تملک جاده قبلی 22 متر میباشد کا با این حساب 11متر در یک کیلومتر دیگر ِزمین ما به تصرف اداره راه در می آید خیال دارد پولش را پرداخت ننماید سوال اینجاست که ما چگونه می‌توانیم ثابت کنیم که تصرف قبلی آنها عدوانی بوده و اگر پرداخت نکرده اند چگونه اقدام نماییم که اداره راه ملزم به پرداخت تصرف عدوانی زمین قبلی به نرخ روز و چهار باندهِ جدید بشوند با تشکر .
ضمن اینکه زمین‌های هجوار ما را متری 50هزارتومان قیمت گذاری کرده اند و 11 متر جدید به طول یک کیلومتر ما رو جزو حریم اداره راه محسوب کرده اند .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

طبق قانون تمام قیمت زمین گرفته شده بابت راه ، از اداره راه قابل اخذ میباشد

و شما باید دادخواست مطالبه قیمت روز زمین طبق نظر کارشناس و
اجرت المثل ایام تصرف را به طرفیت اداره راه اقامه نمایید
و نتیجه خواهید گرفت