مشاوره حقوقی رایگان - اتمام دوره مدیدیت در شرکت سهامی خاص

با سلام و عرض ادب.بنده مدیر عامل یک شرکت سهامی خاص هستم که دوره مدیریت بنده به اتمام رسیده است.علیرغم ارسال درخواست کتبی به هیات مدیره مبنی بر معرفی و جایگزینی نفر جدید،هیات مدیره این جابجایی را منوط به تهیه صورتهای مالی سال جاری تا اتمام دوره قانونی میداند.این درحالیست که تهیه صورت مالی ممکن است چندین ماه طول بکشد.لطفا راهنمایی بفرمایید چه باید انجام بدهم؟تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به اساسنامه شرکت مراجعه کنید و ببینید در این خصوص چه روندی در اساسنامه نوشته شده است و سپس این مورد را از طریق ارسال اظهارنامه به اطلاع هیات مدیره برسانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق اساسنامه شرکت باید عمل بشود
و باید صورت های مالی تهیه و به هیات مدیره ارائه بشود