مشاوره حقوقی رایگان - ارزش پول بیست سال پیش چه جوری حساب میشه ؟

سلام من یک معلم هستم با سابقه بیست که همه حقوق من را همسرم می‌گیرد حتی کارت بانکی که حقوق را به آن واریز میکنن رو گرفته وکل اختیارات رو از من سلب کرده وهمه چیز رو به نام خود کرده وقتی میگویم حق ‌حقوق من رو بده می‌گوید حساب کن چقدر در این بیست سال گرفتی بهت بدم میخوام بدونم حقوق بیست سال پیش ارزشش مثل همان قبل است من بیست سال پیش شاید 200 تومن میگرفتم مگر می‌شود به نرخ همان سال حساب کرد ؟ لطفا این سوال من رو پاسخ دهید ارزش پول اوایل خدمت تا الان چه جوری حساب میشه ؟ ممنونم در ضمن من در عکاسی همسرم هم کار میکنم بدون هیچ مزدی می‌توانم برای آن هم مزد حساب کنم من همیشه میگویم که راضی نیستم که کوچکترین حق وحقوقی از من به تو برسد

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساس شاخص تورم بانک مرکزی که در اینترنت هست محاسبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص مبالغی که به همسرت دادید اگر دادخواست مطالبه وجه بدهید همان مبالغ را می توانید مطالبه کنید
و خسارت تاخیر از تاریخ مطالبه محاسبه می شود که مبلغ ناچیزی می شود.
در خصوص کار در عکاسی می توانید اجرت کار خود را مطالبه کنید