مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار پیامک ها

سلام شخصی میخواهد پیامک های به ضرر من به دادگاه یا بازپرس ارایه کنه. ایا این پیامک ها باید از مخابرات تایید بشه و همینکه داخل گوشیش باشه قابل قبول هست؟ من میتونم بگم باید بر اساس مخابرات تایید بشه و تقدم و تاخر پیامک ها میتونه عنوان موضوع که پیامک بهش استناد شده رو تغییر بده؟ از پیامک ها دو سال میگذرد.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مخابرات استعلام‌میگردد تا صحت آن بررسی شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر از پیام ها اسکرین وجود داشته باشد پیام ها قابل استناد است

و باید خود پیام ها در گوشی تلفن موجود باشد و به دادگاه ارائه بشود

و