مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن و انتقال سند

سلام 12سال پیش آپارتمان با وکالت و با سند رهن کامل خریدم سال 95 فک رهن کرده در دفترخانه ثبت گردید گفتند بعدا پیگیری کنید الان سند به اسم من زده نشده اصل سند را میخواهد سند اصلی در دست من نیست برای انتقال سند بنام من چیکار باید بکنم ممکن است سند را اصلا نگرفته ورودی کپی کار کرده یا اینکه اصلا به ما بر نگردانده. بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام دادخواست الزام به فک رهن و تنظیم سند رسمی ارائه بدهید.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر فک رهن انجام شده باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به دادگاه محل وقوع ملک ارایه دهید .