مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی

سلام من یک سال پیشرو روز کارخونه کار کارگری کردم کارم تمام شدنصف دستمزدها دادن گفتن دو روز دگه بیا بقیه پول تان رابگیربعد دو روز شکایت دزدی کردن صبح بامامورا آمدن خانه ومن بردن آگاهی می گفتن دوربین داریم شما را نشان داده آگاهی داد دادسرا وزندان ده روز موندم زندان باشند آزاد شدم اون روز دزدی شده من جلو دوربین یک شرکت دگه کار می کردم اوردم منع تعقیب شدم تو راخدا کمک کنید آبروم رفته کارم از دست دادم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر منع تعقیب برای شما صادر شده شکایت اعاده حیثیت و جبران ضرروزیان معنوی و مادی و مطالبه وجه بابت خسارات ممکن الحصول بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اعاده حیثیت کنید و غرامت روزهایی که بازداشت بوده اید را نیز مطالبه نمایید
جهت کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق تر درخواست مشاوره نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی شکایت کیفری افترا و اعاده حیثیت را مطرح نمایید
و باید سؤ نیت ایشان
اثبات گردد