مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

سلام چند ماه پیش وارد یه لینک شدم فک کردم برام ابلاغیه اومده بعد گفت یه مبلغ ناچیزی وارد کن برای ورود به ص شخصی تاش کارت رو وارد کردم کل کارتم خالی شد شکایت کردم به پلیس فتا پس از چندماه و ... این ابلاغیه برامن اومده من خودم شاکیم به من اخطار داده ممکنه اشتباهی فرستاده باشه متن ابلاغیه
دعوی ز.الف به طرفیت الف.ر برکلاهبرداری شبکه ای ظرف مدت پنج روز باتوجه به علت حظور در دادسرای فلان خود یا وکیل حظور یابید در غیر اینصورت جلب خواهید شد علت حضور دفاع از اتهام انتسابی موضوع ابلاغیه روهم بالانوشتم من پرسشم اینه اجورلو منم وشاکیم چرا این ابلاغیه برامن اومده یعنی چی ممکنه اشتباه شده باشه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارت شما مورد سو استفاده قرار گرفته چون شما مالک هستید باید پاسخگو باشید حتما حاضر شوید و از خود دفاع کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازمند توضیحات بیشتر می باشد
از طریق مشاوره تلفنی اقدام گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما باید بررسی شود اگر اطلاع این بارش نداشته باشید می توانید دفاع کنید