مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی و مسکونی روستایی

باسلام خدمت شما عزیزان. بنده پدرم فوت نموده و ما زمینی در روستایی داریم و مال ورثه میباشد انحصار وراثت هم نمودیم ولی وراث حاضر به تقسیم نیستند با چه راه حلی می‌توان اقدام کرد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید از طریق مرجع قضایی تقاضای تقسیم ترکه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر یک از وراث می توانند به تنهایی سهم ارث خود را مطالبه نماید نیازی به رضایت سایرین نمی باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برخورداری از حقوق مالی ناشی از ارث یکی از حقوق اولیه شرعی و قانونی هر شخص است پس عدم همکاری و رضایت نداشتن برای تقسیم در نهایت به جایی نمی رسد و به حکم قانون فرد مخالف به اجبار ملزم به قبول تقسیم ارث می گردد تقسیم در نهایت از طریق دادگاه انجام می گیرد.