مشاوره حقوقی رایگان - کندن نهال

با سلام
همسایه باغ من به عنوان کندن نهال دادگاه شکایت کرده و دادگاه من را محکوم کرده، این در حالیه که همسایه صرفا یه قولنامه عادی داره و دقیقا حدود زمینش مشخص نیست و حتی اون قسمتی که الان ایشون مدعی هست زمین منابع ملیه؟ الان به نظرتون توی تجدیدنظر من چکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و دفاعیات خود را طی لایحه ای به شعبه اعلام کنید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... تقاضای کارشناسی و درخواست جانمایی و...