مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از اطلاعات شخصی

سلام خسته نباشید. من برای آگهی استخدام از سایت آگهی شماره ای پیدا کردم مبنی بر استخدام شرکت های تصفیه آب پس از تماس برای پر کردن فرم از من اطلاعات شخصی گرفتن مثل نام و نام خانوادگی نام پدر آدرس دقیق شماره تماس و ... ولی هیچ مدرک هویتی و حتی عکسم رو نفرستادم به نظرتون تو دردسر افتادم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر ، احتمالش خیلی ضعیف است با این حال آن شماره تلفن را داشته باش برای چند سال نگهدار،اگ سو استفاده ای بگو من اطلاعاتمو به این شماره دادم

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصلا قابل پیش بینی نیست .
حداقل پیامکهایی که حاوی لینک هستند را باز نکنید یا اگر از شما کدی که از طریق پیامک ارسال می شود را خواستند آن کد را به کسی ارائه نکنید