مشاوره حقوقی رایگان - حق انتقال وکیل با مبایعه نامه

سلام. قدرالسهم از مالکیت مغازه ای به صورت وکالتی انتقال داده شد که در آن وکالت حق فروش به غیر را دارم و وکالت نامه بلاعزل میباشد ولی حق توکیل به غیر را ندارم. موکل اصرار داشت که مبایعه نامه نمیدهم. حال سوال من این است که من با این وکالت نامه میتوانم به نام خود مبایعه نامه تنظیم کنم یا باید از شخص صوری استفاده کنم بعد به نام من بشود. شاید برای شما سوال باشد چرا سند قطعی نمیزنید. سند قطعی زدن کمی مشکل دارد چون این شخص نوه و از وراث مالک اصلی میباشد و مادر ایشان که فوت کردند از پدر خود انحصار وراثت ندارند. به همین دلیل برای سند قطعی ما به مشکل برخوردیم. الان ما میخواهیم برای اینکه روزی این وکالت نامه باطل نشود با فوت یکی از موکل و یا وکلا میخواهیم مبایعه نامه داشته باشیم. تا حداقل با مبایعه نامه مالک ملک باشیم تا ببینیم برای سند قطعی چه کار میتوانیم بکینم. با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر حق انتقال حتی به خودتان دارید می توانید به خودتان یا شخص دیگری انتقال دهید ولی باید منتظر عواقب احتمالی آن باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ایشان مرتکب جرم فروش مال غیر شده و شما هم نمی توانید به دیگری بفروشید والا مرتکب جرم فروش مال غیر می شوید ، اگر پولی دادید دادخواست مطالبه وجه به استناد مستحقق اللغیر در آمدن ملک را بدهید