مشاوره حقوقی رایگان - ریموت برای کسانی که پارکینگ ندارند

سلام بنده به تازگی ساکن آپارتمان 18 واحدی شده ام که 10 واحد پارکینگ دارند و مابقی بدون پارکینگ هستند ولی انباری و موتورخانه در پارکینگ قرار داره و چون سر هزینه ریموت دار کردن در قبلا مشارکت از جانب بدون پارکینگها انجام نشده ریموت به آنها داده نشده ولی همون زمان مشروط به قرار گرفتن در نفر رو بوده که انجام نشده و الان بنده بعنوان مالک جدید خواستار ریموت و پرداخت هزینه هستم ولی همکاری نمیشه چکار باید بکنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نظر اکثریت ملاک است هییت مدیره درجریان بگذارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در نفر رو دارید و راهی به طرف موتورخانه و سایر مشاعات، دلیلی برای تحویل ریموت درب خودرو برای شما که پارکینک ندارید وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر حاضر به پرداخت هزینه ها باشید باید ریموت تحویل شما بشه