مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت تامین خسارت نشت آب به آپارتمان همسایه

با سلام آپارتمان ما 5 طبقه است. کنتور آب بصورت مشترک است. انباری یکی از همسایه های آپارتمان ضلع شرقی ما در اثر نشت آب صدمه دیده است. پس از کنده کاری مشاهده می کنند که نشتی آب مربوط به آپارتمان ماست. ما نشتی را اصلاح کرده ایم. آنها نیز انباریشان را تعمیر کرده اند. اکنون ادعای خسارت می کنند. سوال اینست که این خسارت را چه کسی باید تامین کند ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باتوجه به اینکه عامل ورود ضرر نشت اب لوله منزل شما است شمابایدضرروزیان همسایه تان راپرداخت کنید