مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات نشتی آب در آپارتمان

سلام.
در آپارتمان 5 طبقه که 10 واحد می‌باشد سال قبل از قسمت لوله اصلی تخلیه آب پشت بام واحد‌های غربی بین طبقات 2 و 3 از واحد‌های غربی نشت آب از کف طبقه 3 به سقف طبقه 2 داشتیم که جهت تعمیر واحد‌ های مربوطه تعمیر کار آورده و دستمزد تعمیر کار را از تمامی 10 واحد دریافت و به تعمیر کار پرداخت کردیم ولی مجدد دوباره از همان محل نشت آب به وجود آمده. آیا دوباره تمام واحدها باید هزینه تعمیرات را پرداخت کنند یا فقط دو واحد مربوطه؟ ( چون تعمیر کار قبلی را خودشان آورده بودند. )

پاسخ ها :

مجتبی شجاعتی ثمرین

مجتبی شجاعتی ثمرین :

استان :

با توجه به اینکه مشکل موجده در مشاعات و ملصقات و متعلقات و تاسیسات مشاعی و عمومی ساختمان ایجاد شده،فارق از طبقه ی مورد نظر،هزینه تعمیر و مرمت و نگهداری برعهده ی کلیه مالکین ساختمان میباشد،اینکه چندمین بار باشد تاثیری در موضوع ندارد.
در نظر داشته باشید که در روابط همسایگان اصل بر حسن معاشرت و حسن سلوک و تعامل و یکدلی میباشد.