مشاوره حقوقی رایگان - نشت لوله آب در ساختمان

با سلام و عرض ارادت.
بنده حدود 8 ماهی هست که واحدی در یک آپارتمان 4 طبقه و 7 واحدی خریداری کردم و ساکن هستم.
واحد بنده طبقه 4 واحد 7 می‌باشد.
حدود یک ماه پیش گویا لوله آب واحد بنده که از پایین به بالا کشیده شده به دلیل غیر اصولی بودن از حمام و سرویس بهداشتی دو واحد پایینی بنده عبور کرده یک شکاف کوچکی برداشت شده و آب لوله از واحد پایینی بنده خروج و به واحد زیری آن واحد خسارت وارد کرده است. هزینه های تعمیر و اصلاح مشکلات چگونه محاسبه میشود؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
دادخواست تامین دلیل از طریق دفاتر خدمات قصایی ثبت نمایید تا کارشناس خسارات را بازبینی نماید.