مشاوره حقوقی رایگان - غیر فابریک بودن پرچ های اتاق

با سلام من یه نیسان خریدم از طرف وکالت گرفتم رفتم تعویض پلاک اونجا گفتن غیر فابریک بودن پرچ های اتاق به صاحب ماشین موضوع رو گفتم میگه نه اتاق تعویض نیست حالا نوبت اگاهی گرفتم ماشینو ببرم اونجا برای کارشناسی میخاستم بدونم ایا ممکنه تعویض پلاک اشتباه کرده باشه ؟ و اگر اتاق تعویض باشه تکلیف من چیه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام در صورت تعویض بودن اتاق و عدم پاسخگویی و کتمان فروشنده می توانید از طریق قضایی اقدام نمائید