مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام. من اسمم زهراست میخواستم اسممو تغییر بدم 18سالمه و پدرم فوت کرده آیا میتونم از طریق ثبت احوال اقدام کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید نام هایی را انتخاب نمایید که موافقت می‌شود وگرنه ابتدا باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از طریق دادگاه باید درخواست بدین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید
در صورتی که موافقت نشد می توانید
از طریق دادگاه دادخواست بدهید.
به نظر امکان تغییر نام با توجه به توضیحات ارائه شده وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا قابل پذیرش نیست وباید دادخواست تقدیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از طریق ثبت احوال اقدام نمایید در صورت عدم نتیجه از طریق دادگاه پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
شما به اداره ثبت احوال مراجعه نموده و با تکمیل فرم های مربوطه درخواست خود را ارائه می نمایید. سپس باقی مراحل توسط ثبت احوال پیگیری می شود. شما کلا دو بار مراجعه حضوری خواهید داشت و این روش نهایت ده روز کاری زمان می برد در این روش تنظیم و تسلیم درخواست تغییر نام در غیر از محل صدور شناسنامه تان نیز بلامانع است. در این گونه موارد پس از پذیرش درخواست و ارسال آن به اداره ذیربط (محل صدور شناسنامه) و طرح در هیئت حل اختلاف، اقدام لازم معمول و نتیجه جهت اطلاع متقاضی به اداره ارسال کننده اعلام خواهد شد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام می توانید به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید