مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت هشدار تلفنی

با سلام .
ما دانش آموزی داشتیم که تماس گرفتن و گفتن طرحی برای ثبت اختراع دارن و مراجعه کردن پارک علم وفناوری و اونجا یه شرکت خصوصی گفته با پنجاه میلیون برات ثبتش میکنیم، ما راهنماییش کردیم که از طریق سامانه ثبت اسناد به راحتی رایگان یا نهایتا متناسب با سالهای تملک ده هزار تومن میتونی ثبتش کنی و ما اینکارو رایگان انجام میدیم. اگه میخوای قرارداد ببندی احتیاط کن اون شرکتی که رفتی سابقه خوبی ندارن و گفته میشه که طرحها رو میدزدن شما احتیاط کنید.
این مراجع رفته و پیام رو ضبط کرده و برای شرکت برده و اونها هم تهدید کردن که شکایت میکنیم.
ایا استناد به صدای ضبط شده وجاهت قانونی داره؟
و اینکه هشدار برای کلاهبرداری پنجاه میلیونی از یک دانش اموز غیرقانونیه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
استناد به صدای ضبط شده می تواند به عنوان اماره قضایی مورد استفاده مقام قضایی قرار بگیرد .
در جواب قسمت دوم سوال شما پاسخ خیر می باشد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شکایت آنها نتیجه ای نخواهد داشت
اینکه پشت سر کسی غیبت کنی جرم محسوب نمی شود آنهم شرکتی است که سوابق درستی ندارد.