مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار

واحدی از یک آپارتمان 5 طبقه در هر طبقه دو واحد کلا 10 واحد را پیش خرید کردم بعد از خرید متوجه شدم شهرداری مجوز 9 واحد رو داده که حتی انشعابات برق و گاز رو هم 9 واحد داده ولی واحد ما رو از همسایه برق اشتراکی گرفته و حتی گاز طبقه چهارم رو . حالا با این اوصاف برای گرفتن پایان کار چه کارهایی رو باید انجام بده آیا با پرداخت جریمه حل میشه ؟؟؟ چون من مبلغی بغیر از اون درصدی که برای روز محضر کنار گذاشتیم رو دستم مونده اگر مشکلی پیش میاد اون رو به بهانه های مختلف پرداخت نکنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما بجز پولی که در قرارداد ذکر شده نباید پرداخت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که واحد شما را تحویل نداده می توانید از پرداخت الباقی ثمن معامله امتناع کنید
در صورتی که مشکلی پیش اومد می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید سپس بعد از کارشناسی می توانید طرح دعوا کنید.