مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام و خسته نباشید. ملکی هست در خوزستان که مال پدرم است ولی چون من در طفولیت پدر و مادرم را از دست دادم
هیچ مدرکی دال بر اثبات که بتوانم زمین های کشاورزی پدرم را بگیرم ندارم شکایت به قوه قضاییه انجام شد اثبات نسب کردم و بازم هم شکایت کردم ولی چون سندی نداشتم موفق نشدم ثبت اسناد پیگیری کردم - امور اراضی - جهاد کشاورزی به نتیجه اس نرسیدم واسم پدرم نبود همه ساکنان اون منطقه میدون که زمین مال پدر من است ولی نمی توانم اثبات کنم والان دست پسر دایی ام است که کشاورزی میکنه ولی چون منطقه را پسر دایی من ساپورت میکنه و وبرای اهالی ان روستا خدماتی انجام داده کسی حاضربه شهادت واظهار جهت همکاری با من نیست .
با تشکر از شما لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر کاری نمیشه کرد

یک وکیل :

اگر دلیلی نداشته باشید کار بسیار سخت است مگر از انقلاب دعوا استفاده شود.