مشاوره حقوقی رایگان - شماره مجازی

با سلام و خسته نباشید
من چند روز پیش از طریق شماره مجازی کشور مغلستان 3 تا پیام به یه نفر دادم نه توهین نه مطالب غیر اخلاقی و نه چیز دیگه ای که جرم محسوب بشه
آیا این امکان هست که بتونه از طریق پلیس فتا پیگیری شماره مجازی رو بکنه و بفهمه که کار کی بوده؟
با توجه به اینکه من دلیلت اکانت واتساپ رو هم انجام دادم و سرور های واتساپ داخل ایران نیست
ممنون

پاسخ ها :

مزاحمت با شماره مجازی شماره مجازی