مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن شماره مجازی تلگرام

سلام وقتتون بخیر. یک شماره مجازی توی تلگرام برای من و همسرم مزاحمت ایجاد کرد. منو همسرم هردو دیلیت آکانت کردیم ک دیگه نتونه مارو پیدا کنه. الان فقط یک اسکرین شات از نام کاربریش داریم همین.
متاسفانه بخاطر دیلیت اکانتی ک کردیم صحفه چتامون پاک شده.
سوالم اینه ک میشه از طریق شماره مجازی توی تلگرام کسی رو پیدا کرد و اینکه همین یدونه اسکرین شات از نام کاربریش بهمون کمکی میکنه یاخیر؟؟شماره مجازی قابل ردیابی هست؟؟البته اینم اضافه کنم که شماره رو پنهان کرده و فقط آیدی عددی داشت
ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده با این شرایط به نظر پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت
از طریق پلیس فتا می توانید موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که شکایت نتیجه‌بخش نخواهد بود؛ چرا که اگر دیلیت اکانت صورت گرفته باشد به دلیل اینکه تلگرام یک پیام‌رسان خارجی است بنابراین قابل پیگیری نیست. با این وجود باز هم این موضوع را از طریق پلیس فتا به شکل حضوری یا به شکل تلفنی پیگیری بفرمائید.