مشاوره حقوقی رایگان - اتاق کارگری

با سلام
باغی ب مساحت19هزارمتر دارای خانه کارگری با مجوز 60 متری از جهاد و سند تک برگ 6دانگ ب چند قسمت 3700متری با سند مشاع تک برگی تقسیم شده .جهاد ب سند مشاع کمتر از 10هزار متر جواز ساخت نمیده چکار باید بکنم آیا قانونی در حمایت از من وجود داره ک پیگیر بشم
برای افراز وسند6دانگ اقدام کردم قبول نکردن راه پیشنهادی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مراجع ذیصلاح همچون اداره جهاد ودیوان عدالت اداری پیگیری نمایید