مشاوره حقوقی رایگان - تحقیقات مقدماتی

با سلام من و یک نفر دیگر شاکی پرونده بودیم قرار منع تعقیب برای متهمیم صادر شده در تاریخ1401/03/25 حسابم بسته شده در روندکار پرونده نوشته پرونده با ﻃﺮح ﺗﺤﻘﻴﻘﺎت ﻣﻘﺪﻣﺎﺗﻲ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ اﺗﻬﺎﻣﺎت اﺧﺎذي و ﺗﻮﻫﻴﻦ ﺑﻪ اﺷﺨﺎص ﻋﺎدي و ﺿﺮب و ﺟﺮح ﻋﻤﺪي در تاریخ ..... صادر شده و دﺳﺘﻮر ﺗﺤﻘﻴﻘﺎت ﻣﺤﻠﻲ ﻳﺎ ﻣﻌﺎﻳﻨﻪ ﻣﺤﻞ » و گیرنده پلیس آگاهی هست نوشته معنیش چیه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یعنی اینکه یه کسی از شما بابت اخادی و صرب و جرح شکایت کرده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضوری پیگیری نمایید احتمالا بایستی به شما نامور بدهند تا تحقیقات محلی را انجان دهد