مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان پرداخت دیه

باسلام وعرض خسته نباشید، من براثراتفاق ناگهانی انگشت شستم مورداسیب جدی شدکه اون هم پارگی تاندون وازبین رفتن عصب رو به همراه داشت،من بیمه مسولیت دارم ودربیمه تشکیل پرونده دادم وگفتن که بایدازتهران جواب بیاد تابه پزشک قانونی مراجعه کنید، میخواستم بدونم چه مدت طول میکشه تادیه من روپرداخت کنند، باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
از مرجع مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید