مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

باسلام ملکی مستقل وورودی جدا درسال 1399خریداری کرده ام که مبلغ معامله یک میلیارد هفتصدوپنجاه تومن بود که 250 میلیون موقع سند پرداخت کنم مابقی روپرداخت کردم بعددوسال سند اماده شده درصورتی که درمباینامه قید به یک ماه تحویل خانه باسند بود دوسال خانه به من تحویل داده شده وساکن ان خانه هستم شهرداری حکم قلع دیواروسط پارکینگ که باعث مستقل بودن خانه هست راداده هست صاحب زمین وسازنده با تعهد محضری که دیوار را قلع میکنند پایان کار گرفتن الان این دیوار باید قلع شود فروشند بازمی گوید خانه مستقل هست من انزمان متری 16 خریدم درحالی که خانه مشاعی متری پرپر 14 تومن بود چه کارباید کنم ؟ مرسی

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تامین دلیل کنید سپس دادخواست مطالبه ارش ناشی از عیب ساختمان دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول دادخواست تامین دلیل بعددادخواست الزام به سند بعد دادخواست مطالبه وجه بابت مابه التفاوت قیمت و وجه التزام، بهتر است از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید تا توصیح دهم