مشاوره حقوقی رایگان - سود مشارکت وام مسکن

سلام و عرض ادب
من یک سال پیش یک واحد به صورت قطعی خرید کردم به صورت قول نامه که 50میلیون وام مسکن دارد که تا چند روزه دیگه واحد رو بهم تحویل میدن وباید چک تحویل واحد رو پاس کنم الان موقع تقسیط وام شده متوجه شدم 12میلیون سود مشارکت ساخت روی 50میلیون حساب شده و وام شده 62میلیون
در قول نامه مبلغ وام 50 میلیون محاصبه شده و حرفی از سود مشارکت زده نشده
میخواستم بدون سود مشارکت رو باید قانونا کی پرداخت کنه فروشنده(سازنده) یا خریدار؟
ممنون میشم راهنمایم کنیید