مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودروی تصادفی

سلام و احترام
من با سمند به یک خودروی نامتعارف (ساندرو استپ وی اتومات) تصادف کردم و مقصر بودم در حال حاضر ساندرو در نمایندگی تعمیر است و قرار شده بیمه ثالث من پرداخت خسارت کنه و مابقی رو طبق ماده 8 از بیمه بدنه خودش پرداخت کنه
مالک خودرو قصد فروش خودرو را در این وضعیت داره با توجه به اینکه کارت ماشین دست کنه آیا فروش امکان پذیر است؟
اگر بله تکلیف من با مالک جدید به چه صورت میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون کارت ماشین امکان تعویض پلاک وجود ندارد