مشاوره حقوقی رایگان - شرایط گرفتن اقامت

سلام چجوری باید در دبیرستان اقامت ترکیه بگیرم عقد کرده هستم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
از وکلای کشور ترکیه سوال کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ایرانی‌ها برای تحصیل در مدارس شبانه روزی خصوصی ترکیه نیازی به اخذ اقامت ترکیه ندارند. چرا که این مدارس قیمومیت کامل افراد زیر 18 سال را بر عهده می‌گیرند. با این وجود هزینه تحصیل در مدارس خصوصی شبانه روزی ترکیه بسیار بالا است. در عوض افراد می‌توانند با خرید ملک در ترکیه اقامت این کشور را کسب کنند و امکان تحصیل رایگان در ترکیه برای فرزندان زیر 18 سال خود را فراهم کنند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما برای تحصیل نیاز ب اقامت ندارید اما برای سکونت با خرید ملک میتوانید اقامت ترکیه را بگیرد و در قبال ان از تحصیل رایگان در ترکیه استفاده کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید با یک وکیل مهاجرت مشورت نمایید