مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور سیکلت بدون گواهینامه

سلام.من با موتور بدون گواهینامه و مدارک وسط اتوبان حکیم با یه پراید که کنار اتوبان محل ممنوع توقف کرده بود تصادف شدید کردم طرف فرار کرد با این که از پشت بهش زدمپلاکشم ندارم.بینیم شکست و اورژانس منو برد و پلیس صورتجلسه کرد.حالا که فقط گواهینامه ماشین دارم و موتورم مدارک هم نداره شکایتم به کجا میرسه؟ باتوجه به جراحات و شکستگی بینی
البته موتورم هم 100 سی سی دنده اتوماتیک بود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر راننده پراید مقصر باشید و نتوانید راننده پراید را پیدا کنید می توانید دیه خود را از بیمه بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بیمه باشید ، بیمه خسارات شما را پرداخت میکند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ممکن است بابت نداشتن گواهینامه جریمه شوید ولی دیه به شما تعلق می گیرد.