مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر رای دادگاه

من و مادرم دوگوشی خریدیم ولی نمیدونستیم سرقتی اند پولمونم نقد بود مدرکی نداریم ثابت هم کنیم الان حکم قاضی ب این صورت اومده ک: لکن با توجه به فقدان سابقه کيفری متهمان و استرداد گوشی های
ا به بند ب ماده 37 و بندهای
تلفن همراه مسروقه توسط آنها ، دادگاه ايشان را مستحق رافت اسلامی و تخفيف مجازات دانسته و مستنداً
ث و ج ماده 38 قانون مجازات اسالمی مصوب 1392 اصالحی 1399 با رعايت تصويب نامه مورخه 08/11/1399 هيئت وزيران
در رابطه با تعديل ميزان مبالغ مجازات نقدی جرائم و تخلفات ، مدت شش ماه حبس تعزيری درجه پنج هر يک از متهمان موصوف
به پرداخت مبلغ 24 ميليون تومان جزای نقدی درجه پنج در حق صندوق دولت تبديل و تخفيف داده می شود . رای صادره غيابی و
ظرف مدت 20 روز از تاريخ ابلاغ واقعی قابل واخواهی در اين دادگاه و پس از انقضاء مهلت واخواهی ظرف مدت 20 روز قابل
تجديدنظرخواهی در محاکم تجديدنظر استان لرستان می باشد .
الان معنی این حکم چیه و ما باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام متهمان مشمول تخفیف شده اند و به جزا نقدی محکوم شده اند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در مهلت باقیمانده به رای اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رای ب صورت غیابی صادر شده و ظرف بیست روز قتبل اعتراض واخواهی و بیست روز هم تجدیدنظر خواهی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید ابتدا واخواهی کنید بعد هم تجدید نظرخواهی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما محکوم به پرداخت جزای نقدی شده اید و می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.
با اینکه قبل از اتمام مهلت تجدیدنظر تسلیم به رای شود و درخواست تخفیف مجازات بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مجازاتتان تبدیل به پرداخت جزای نقدی شده است چون غیابی بوده مهلت واخواهی یعنی اعتراض به رای را دارید و هم امکان تجدیدنظر خواهی

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون جریمه شده اید تسلیم به حکم بزنید که تا 1 چهارم همین حکم به شما تخفیف بدهند و زمانی که پرونده به اجرای احکام ارسال شود، 20 درصد دیگر هم آنجا تخفیف دارید