مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام. من رو با 4 کیلو تریاک و شیره که داخل ماشین و بنام مادرم هست ولی تو بازپرسی گفتم ماشین مال خودمه فقط بنام مادرم هست بخاطر اینکه مادرم تو همون روز عمل قلب داشت نمیخواستم پای اون بیاد وسط دستگیر کردن و با 150 میلیون وثیقه فعلا آزادم کردن سابقه اولم هست میخواستم بدونم حکمم چی میشه ضمنا کارمند هستم و بعد از خالص سنجی شد حدود سه کیلو و سیصد گرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به حکم تسلیم رای بزنید تا یک چهارم کاهش یابد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان حبس
شلاق
جزای نقدی وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مجازات جزا نقدی و حبس خواهید داشت و ممکن است مشمول تخفیف بشوید یا مجازات شما تعلیق گردد