مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج برای افراد 60 ساله

سلام. یه زوجی که تقریبا الان 60 سال سن دارن و خیلی کوچیک بودن عروسی میکنن به روش سنتی، خب زمان قدیمو، روستایی بودن... و این حرفا. یعنی عقد نمیکنن. الان چند فرزند بزرگسال هم دارن. شرایط مالی خوبی دارن. میخوان عقد کنن و وام بگیرن. ایا وام تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در شرایط اعطای وام هیچگونه شرط سنی وجود نداره و برای اطلاعات بیشتر به این آدرس سر بزنید https://ve.cbi.ir/Conditions.aspx
ضمنا اگر وضع مالیشون خوبه دیگه چه نیازی به این کار هست ؟!!!!!!!!!!!