مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت دادگاه طلاق

سلام خسته نباشید. برادر من تو شهر خودمون تو دادگاه خانواده درخواست طلاق داده زوجه اهل یکی ازشهرهای خوی هست ولی ماساکن خوی هستیم دادگاه خانواده گفته چون خوانده اهل اینجا نیست پرونده روفرستاده به دادگاه شهرخوانده که یک دادگاه عمومی هست حالارسیدگی تمام شده خوانده اعتراض به صلاحیت دادگاه داده که توتجدیدنظرردشده وحالا اعترض دوباره زده پرونده رفته دیوان ایاامکان ردصلاحیت دادگاه بدوی هست؟ ممنون ازپاسخ شما

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،دادگاه صالح،دادگاه محل اقامت خوانده است واعتراض قطعا رد خواهد شد

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

سلام خیر، مطابق قانون خواهان باید در محل اقامت خوانده طرح دعوی نماید واگر در محل اقامت خوانده دادگاه خانواده نباشد دادگاه عمومی حقوقی بارعایت اصول پیش بینی شده در قانون حمایت از خانواده صالح به رسیدگی میباشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصل بر صلاحیت اقامتگاه خوانده می باشد در

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر دادگاه محل سکونت زوجه صلاحیت رسیدگی به پرونده را دارد