مشاوره حقوقی رایگان - سند مسکن

سلام. یک آپارتمان با استفاده از وام زوجین خریدم که مجبور شدم برای برداشت وام 3دانگ را به نام ایشان بزنم و همه پرداختی ها را من انجام دادم و الان هم اقساط وام را هم من میپردازم آیا میتواند ادعا کند لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم. ممنون

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،کاربر گرامی سه دانگ خانه بنام ایشان میباشد واگر شما ادعایی دارید باید ثابت کنید ودادگاه هم حکم بنفع شما صادر کند.وگرنه مالکیت ایشان محرز است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سه دانگ خونه را بنام زدید حالا هم بیاید ادعای چی را بکند ؟