مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه از همسر

باسلام خسته نباشید. من 5سال پیش یک واحد اپارتمان رفتم از سازنده بخرم وقتی مراجعه کردیم بانک مسکن برا وام گفتن این مبلغ که برا وام میخواهید باید وام زوجین بگیرین گفتن باید قولنامه سه دانگ سه دانگ سند بزنید منم به اسم خانومم زدم سه دانگ رو اما چیزی از هبه یا مطالبه ثمن ننوشتیم. درضمن خانه دار میباشد وهیچ درآمدی نداشته کل اقساط و مبلغ خونه رو پرینت حسابم رو از فروشنده که طی چک پراخت کرده بودم گرفتم الان میتوانم ادعایی کنم یا نه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید موضوع اثبات شود اگر سند خورده به هرانگیزه ای که قابل برگشت یست مگر همین ادعای هبه را شمااثبات تا بتوانید برگردانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست حقوقی مناسب مطرح کنید