مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت دزدیده شدن پمپ به عهده مدیر ساختمان است یا واحدها؟

با سلام چند روزی است که مدیریت ساختمان مشغول موزاییک کردن جلوی ساختمان میباشد و پمپ آب بیرون ساختمان است و به دلیل باز بودن درب پمپ آب ساختمان دزدیده شده است . مسئولیت خرید پمپ به عهده ی مدیریت میباشد یا اعضا؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مدیر ساختمان مقصر باشد باید خسارت را پرداخت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که علت اصلی به سرقت رفتن پمپ مدیر ساختمان باشد و سارق پیدا نشود باید خسارت را پرداخت کند.