مشاوره حقوقی رایگان - سرقت حساب بانکی

سلام.تمامی کارتهای بانکی ام خالی شده بدون اینکه حتی یک پیامک بیاد برام. با این شگرد که ازیک کارت بانکی که 300 میلیون بوده. مبالغی کم کم ریخته شده به به 5 حساب بانکی خودم.بعد خرید های فروشگاهی (پوز) انجام شده. در این مدت هم تمام کارتهای بانکی ام نزد خودم بوده.متاسفانه ازاین جریان یکسال گذشته. این مبلغ چون سپرده گذاری بوده ونیازی نداشتم.چک نمیکردم. تمام واریزی ها ازطریق دستگاه ATM صورت گرفته. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان کلاهبرداری رایانه‌ای شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب بانک های مربوطه مراجعه و پرینت پرداخت را بگیرد تا صاحب شما ه کارت انتقال دهنده ها را پیدا کنید . سپس علیه وی تحت عنوان سرقت تحصیل نامشروع شکایت کنید