مشاوره حقوقی رایگان - فساد اداری

با سلام
بنده شکایتی در مورد پارتی بازی در استخدام بصورت گسترده با سواستفاده از بخشنامه یکی از ادارات دولتی را به سازمان بازرسی بصورت ناشناس ثبت کردم متاسفانه بعد از 7 ماه پیگیری کردم به دلیل نقص مدارک بایگانی شده !!!! باید از کجا پیگیر باشم که این ظلم و ناحق بزرگ رو پیگیری کنن؟ خب من مدارک از کجا بیارم فقط اسم و مشخصات کارمندا و کسانی که استخدام کردن رو میدونم من که دسترسی به مدارک اداره ندارم!!!!!!!! متاسفانه ادارات وضعیت پیگیری رو بهتر میدونن که انقد با خیال راحت هر کاری میکنن ! لطفا راهنمایی کنید چطور پیگیری کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی برای اثبات ادعا دارید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. طبق قانون هر شخصی که
ادعایی را مطرح مینماید باید ادعای خود را اثبات نمایید