مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف حساب

در پرسش قبلم سوال كردم كه از٢شخص شكايت كردم چون گوشيم به زور ازم گرفتن بخاطر اختلاف حسابى كه داريم از سال٩٥ميگه پولم برگردون تاگوشيت بدم.آيااگر نتونسم ازدادگاه راى بگيرم ميشه ديوان عالى شكايت كنم؟اين ٢نفرازسال ٩٥مدام درگيرى بامن دارن مدام ميخان رضايت بابت چك و تاخير تاديه بگيرن.آياميتونم وقتى گوشى دادن انگشت نگارى ازگوشى كنم ببينم گوشى دست كي بوده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید شکایت زورگیری و.‌‌.. نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی دارید میتوانید تحت عنوان سرقت و یا خیانت در امانت شکایت کنید