مشاوره حقوقی رایگان - استثناء بر توقیف اموال برای مهریه

سلام خسته نباشید
آیا مددجوی بهزیستی بودن و مستمری بگیر بهزیستی بودن مرد در قانون اجرای احکام مدنی، استثناء بر کسر از حقوق استخدامی او ( که نوعی توقیف مال هست ) موضوع ماده 95 و 96 قانون اجرای احکام مدنی برای مهریه محسوب میشه؟! که بخاطر آن توقیف حساب و کسر از حقوق انجام نمیشه ؟!

آیا قانونا مستمری بهزیستی به قید توقیف برای مهریه در می آید؟!

لطفاً به هردو سوال پاسخ مرحمت نمایید. متشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون خیر
و باید کسر از حقوق انجام بشود
ولی
ولی مستمری بهزیستی اصولا توقیف نخواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کسر از حقوق صورت میگیرد اما مستمری بهزیستی بعید است که قابل توقیف باشد