مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته ضمانت

سلام. وقت بخیر
جهت استرداد سفته ضمانت حسن انجام کار به شرکتی که بیمه مو پرداخت کرده در سفته این موضوع قید نشده که بابت حسن انجام کاره و سفید امضا شده و هیچ مدرکی ندارم ...نه در قرارداد آمده نه جایی ...رسید هم ندارم . اظهار نامه دادم...سفته مو ندادند... شاهد هم ندارم ... چون بهرجهت اون شرکت مشغول به کارند چطور میشه بیایند شهادت بدهند! علت ترک کار هم عدم پرداخت حقوق قانونی بوده که بعد صحبت با کارفرما بهم گفتند میتونید برید و من بدون هماهنگی ترک کار کردم ... ماه قبلشم گفتند جایگزین میارند که منم گفتم بیارید. خودشون پیگیر نشدند فوق العاده بی ادب هستند راه صحبت بسته ست. لطفا راهنمایی کنید آیا ترک کار رو می تونم از پرینت بیمه تامین اجتماعی که از طرف شرکت برام تا اخرین روز کاریم رد شده بعنوان مدرک ترک کار دادگاه ارایه بدم؟؟ و بدینوسیله سفته هامو بگیرم؟
یا اینکه میتونم در دادگاه این موضوع را مطرح کنم که هر سفته تضمینی کار حکایت از یک قرارداد دارد و از کارفرما بخوان قراردادشو ارائه بدهند؟
یا اینکه میتونم برم بانک از همون بانکی که سفته رو خریدم لاشه سفته رو میدهند که بگیرم ؟ بعنوان رسید سفته؟؟
هزینه دادرسی استرداد سفته چقدر است؟ سفته من دو فقره جمعا مبلغ 60 میلیون

احتمال برنده شدنم چقدر هست؟؟ اگه برنده نشم هم باید هزینه دادرسی بدم هم پول سفته هارو؟؟ با این حساب شکایت کنم؟؟
اگر شکایت نکنم چجور بفهمم کارفرما سفته ها رو خرج نکرده؟؟
یا اینکه از زمان شکایت بگذره نتونم سفته مو بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما اگر ادعایی مطرح میکنید باید با تمامی این دلایلی که گفتید ان را اثبات کنید . بهتر است قبل از شروع کار مشاوره حقوقی بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید
نتیجه قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته امانی را به علت ضمانتی بودن به طرفیت شرکت و
مدیرعامل اقامه نمایید
و باید به وسیله شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید و ..

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مدیونیتی به شرکت نداشته باشید قابل استرداد است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه خسارتی از ترک کار به کارفرما وارد نشده باشد دادخواست مطالبه لاشه سفته را مطرح نمایید
می توانید از دادگاه درخواست دهید تا قرارداد در اختیار دادگاه قرار گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان شکایت خیانت در امانت و یا دعوای حقوقی استرداد قابل طرح است ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست