مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف معاوضه

با سلام دو دستگاه خودرو را با قطعه زمینی معامله کردم ولی سند زمین را تحویل نگرفتم. در مدت 14 سال گذشته نه پول رو به من داد نه زمین را و حتی قولنامه را هم تحویل نداد متوجه شدم زمین را به شخص دیگری را فروخته. در شورای حل اختلاف الزام به تعهد را خواستم و ایشان اقرار به تحویل ماشینها برای فروش نموده نه معامله با زمین. شاهد ماجرا هم گفته ایشان را تایید نمود. دادگاه سقوط دعوا را رای داده است. آیا راهی برای من باقی مانده است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، بطور کلی طرح ادعای حقوقی در مراجع قضایی ، بدون ارائه سند و مدرک محکمه پسند ، کاری عبث و بیهوده است .

یک وکیل

ادامه از متن قبل - ضمن اینکه تقاضای الزام خوانده به انجام تعهد در صلاحیت شورای حل اختلاف دادگستری نبوده و نیست .