مشاوره حقوقی رایگان - حبس بخاطر تصادف

سلام دو سال پیش تصادف داشتم و منجر به فوت شد و بخاطر ترس فرار کردم و بعدا معرفی شدم و بیمه دیه رو پرداخت میکنه به شاکی ها ولی به 4 ماه حبس محکوم کردن آیا راهی هست ک حبس را خرید یا لغوش کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و درخواست تعلیق اجرای مجازات بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آرا صادره باید بررسی شود
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل
لايحه تخصصی تنظیم گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اعتراض کنید و رضایت شاکی را اخذ کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حکم قطعی نشده درخواست خود را در اعتراض ارایه کنید و اگر قطعی شده لایحه بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
آیا حکم قطعی شده است ؟