مشاوره حقوقی رایگان - کنکور مجدد

سلام ، پسرم امسال کنکور داد ولی در زمان اعلام نتایج گفتند که کارنامه صادر نشده و باید بررسی فنی انجام شود ، وقتی با هیئت بدوی تماس گرفتیم گفتند که سوابق تحصیلی با رتبه ی اکتسابی همخوانی ندارد به همین دلیل برای بررسی سوابق تحصیلی به سایت سازمان سنجش مراجعه کردیم و متوجه شدیم که سوابق تحصیلی موجود در سایت اشتباه است و مربوط به خرداد 1400 است و نمرات جدید ترمیم معدل که در دیماه 1400 کسب شده در سایت بارگذاری نشده است. برای اصلاح نمرات حضورا به هیئت بدوی در کرج مراجعه نمودیم و پرینت نمرات جدید و دفاعیه ای را به دبیرخانه ی آن هیئت تحویل دادیم و کد رهگیری گرفتیم و قرار شد در بررسی فنی نمرات جدید لحاظ گردد، ولی متاسفانه ظاهرا این کار انجام نشده و همان نمرات موجود در سایت را دوباره لحاظ کرده اند چون امروز برای پسرم پیامک فرستادند که باید در 4 درس فیزیک شیمی ریاضی و زیست دوباره امتحان بدهد ، حال با توجه به اینکه اشتباه از خود سازمان سنجش است و در سایتشان هم نمرات اشتباه موجود است ، آیا می توانیم اقدامی برای نقض رای صادره انجام دهیم ؟ و اینکه اگر در کنکور مجدد شرکت نکند و به دیوان عدالت شکایت کنیم ، میتوانیم نتیجه بگیریم ؟
ضمنا چطور میتوانیم لیست نمراتی را که در بررسی فنی لحاظ قرار داده اند را به صورت کتبی از آن هیئت بگیریم تا بتوانیم بر اساس مغایرتی که وجود دارد دادخواست تنظیم نماییم ؟