مشاوره حقوقی رایگان - آیا دوچرخه وسایل نقلیه محسوب میشود؟

با سلام
بنده 6 ماه پیش با یک دوچرخه تصادف کردم و دوچرخه سوار از محل حادثه سریعا متواری شد و دو دست بنده و سرم دچار شکستگی شد.خواستار خسارت بدنی شدم که رای دادگاه گفته که دوچرخه جزو وسایل نقلیه محسوب نمی‌شود و خسارتی به شما تعلق نمیگیرد.آیا این رای درست هست و دوچرخه جزو وسایل نقلیه محسوب نمیشود؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بر اساس مسولیت مدنی دادخواست مطالبه خسارت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دوچرخه جز وسائل نقلیه موتوری محسوب نمیشود
و شما باید دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید و به نظریه کارشناس استناد نمایید